Battonya

Akikre büszkék vagyunk

„Vannak, akik komolyan veszik álmaikat és meg is valósítják őket.” 
Talán így lehetne összefoglalni azt az eredményt, amit a taekwon-do egyesület elért, hiszen évek óta magas színvonalon dolgoznak, sportolóik versenyről versenyre kiváló teljesítményt nyújtanak.
A legutóbbi nagy megmérettetésükről Dublinból a magyar válogatott tagjaiként Mezei Nikolett világbajnoki aranyéremmel, Juhász Ábel és Tóth Balázs világbajnoki bronzéremmel térhetett haza edzőik, Rádai Roland és Rádai Imre kíséretében. 
Munkájuk elismeréseképpen köszöntötték itthon őket és családtagjaikat a város vezetői is.
Marjai János polgármester úr köszöntőbeszédében gratulált a csapat minden tagjának, a versenyzőknek és edzőiknek, az egyesület vezetőjének, valamint a szülőknek is, hiszen támogatásuk, biztatásuk és segítségük nélkül mindez nem sikerülhetett volna. 
Kiemelte szorgalmas munkájukat, helytállásukat, küzdeni akarásukat, amivel egymást is támogatva beírták saját nevüket és ezzel városunk nevét is a taekwon-do sport történetébe. 
Majd átadta az Önkormányzat támogatását Rádainé Rácz Rózának, az egyesület elnökének, amelyből beszerezhetik azokat az eszközöket is, amelyek még hiányoznak a versenyekre való teljes felkészüléshez.
Polgármester úr köszöntő szavaihoz csatlakozva Battonya Város Önkormányzata és lakói nevében is szívből gratulálunk a nagyszerű sportteljesítményhez, kívánunk a továbbiakban is jó munkát és hasonlóan kiemelkedő szép eredményeket!

Forrás: Battonya Város Önkormányzata Facebook oldala