Battonya

Meghívó – Lakossági fórum

M E G H Í V Ó

Battonya Város Önkormányzata 2017. október 24. napján (kedd) 16.00 órakor lakossági fórumot tart, melyre Önt ezúton tisztelettel meghívom.

A lakossági fórum helye: Battonya, Fő u. 91. Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem.

A lakossági fórum tárgya:

Előzetes tájékoztatás a partnerek részére Battonya Város településképi arculati kézikönyvének elkészítéséhez és a településképi rendelet megalkotásához.

A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény bevezette az „arculati kézikönyv” és a „településképi rendelet” fogalmát, és előírja a települési önkormányzatok részére ezek elkészítését.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Battonya Város Önkormányzata a 314/2012.(XI.08.) Korm. rend alapján a Településkép Arculati Kézikönyvének és az új településképi rendeletének készítését megkezdi.

Az észrevételek, javaslatok közlésére a fórumon, illetve 2017. november 2-ig van mód a Polgármesteri Hivatal titkárságán: személyesen, postai úton Battonya Város polgármesterének címezve, 5830 Battonya, Fő u. 91. szám alatti címre, vagy elektronikus úton a polgarmester.battonya@fabinet.hu e-mail címre, e-mail üzenet formájában.

Battonya, 2017. október 10.

Tisztelettel:

Marjai János György
polgármester