Battonya

Tájékoztatás – „Jó adatszolgáltató önkormányzatok támogatása”

Battonya Város Önkormányzata a 2019 januárjában megjelentetett „Jó adatszolgáltató önkormányzatok támogatása” című pályázat Pályázati Kiírása alapján megfelelt a kiírásban szereplő feltételeknek, így 2019. július 10-én részt vett egy (nem könnyű) szakmai teszt kitöltésében.
A teszten a lehetséges 35 pontból 28 pontot ért el, így Varga Mihály pénzügyminiszter úr döntése értelmében az elért eredmény alapján a Battonyai Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Csoportja központi költségvetési támogatásban részesül. Békés megyében összesen 10 település önkormányzata jogosult a támogatásra a teszten elért eredmény alapján, melyek közt Battonya előkelő helyen szerepelt, csupán 2 önkormányzat bizonyult jobbnak.
Dr. Berczik Ábel, az Államháztartási Szabályozásért, Humán és Önkormányzati Költségvetésért felelős Helyettes Államtitkár további sok sikert kíván a Polgármester Úr és munkatársai munkájához és az önkormányzati adatszolgáltatások minőségének megtartásához, egyúttal elismerését fejezi ki a kollégák felé.

Battonya, 2019. szeptember 05.

Marjai János s.k.
polgármester