Battonya

Battonyai szelektív hulladékgyűjtési tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

Ismételten felhívjuk a lakosság figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára.  

Erre az Önök lakóövezetében a „házhoz menő zsákos” gyűjtés, valamint a gyűjtőszigetes rendszer áll rendelkezésre.

A csomagolási hulladékkal megrakott saját háztartásában használatos „zsáko(ka)t” társaságunk minden hónap 4. szerdáján külön gyűjtőjáratban reggel 6 órától szállítja el, válogatóüzemünkben történő utóválogatásra. Kérjük, hogy a fent jelzett időpontig szíveskedjenek a megtelt zsáko(ka)t kihelyezni az ingatlanuk elé. Az Önök lehetőségében áll továbbá a szelektív hulladékgyűjtő szigeten elhelyezni a csomagolási papír, műanyag, fém, és vegyes öblösüveg hulladékot. Az ezektől eltérő anyagok (pl. kommunális hulladék, lom) belehelyezése, és a gyűjtőszigetre való lerakása TILOS.

Kérjük, segítsék és becsüljék meg válogatóüzemünkben dolgozó kollégáink nehéz munkáját azzal, hogy társaságunk anyacégének honlapján (www.szkht.hu/hulladekgyujtes/szelektiv-hulladekgyujtesi-rendszer) és a szóróanyagokon feltüntetett csomagolóanyagokat teszik a szelektív hulladékba.

A szelektív hulladékot elhelyezése előtt kérjük, úgy kezelje, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el, emiatt kérjük, TAPOSSA LAPOSRA! A kilapított – levegőmentes formájú – italos kartondobozra, PET palackra hajtsa vissza a kupakot, mielőtt visszanyerné eredeti térfogatát! Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van, forduljon bizalommal társaságunkhoz az alábbi elérhetőségeken:   

 

ttkft@telepulestisztasag.hu * www.telepulestisztasag.hu

 

Telefonos és személyes ügyfélszolgálat

(6728 Szeged, Városgazda sor 1.)

ügyfélfogadási ideje:  hétfő, kedd, szerda: 8:00-15:00

           csütörtök: 7:00-19:00

           péntek: 8:00-13:00

Telefon: 62/777-111; Fax: 62/777-112

Hulladékszállítással kapcsolatos bejelentések, észrevételek: 62/777-234

Köszönjük, hogy a szelektív hulladékgyűjtéssel Ön is hozzájárul a hulladékgazdálkodás fejlesztéséhez, a hulladékok okozta környezetterhelés csökkentéséhez, a környezet minőségének javításához.